Nyhedsbreve

Nyheder fra Bademesteren

Sidste nyt fra Søbadet

ADGANGSREGLER

Mange har spurgt ind til adgangsregler og vi har lavet en oversigt, som du kan finde her. Tryk på Læs mere. Adgang til Søbadet styres af dit medlemsskab. Information om medlemsskaber, se under MEDLEMSSKABER  Her kan du se, hvad de forskellige medlemsskaber giver adgang til gennem hele året.

Læs mere...

Informationsmøde GENTOFTE RÅDHUS

HVORDAN SIKRES BADEVANDSKVALITETEN I GENTOFTE? Gentofte Kommune, Vikingelauget Charlottenlund og Charlottenlund Søbad inviterer, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Gentofte, torsdag d. 29. juni kl. 19-21 alle der er interesserede i at høre om badevandskvaliteten til informationsmøde på Gentofte Rådhus.  Gentoftes borgmester Michael Fenger byder velkommen. Arrangementet er gratis, men af hensyn til logistikken bedes alle tilmelde sig her TILMELDING

Læs mere...

Normal drift

Charlottenlund Søbad er fra idag igen i normal drift. Der er etableret et midlertidigt Bademesterhus, som kan betjene vores gæster henover sommeren. Søbadet har åbent hver dag fra kl. 09.00 – 19.00 frem til d. 31. august, hvor sommersæsonnen lukker. Få yderligere information om at være gæst på Charlottenlund Søbad her på websitet.

Læs mere...
Her er ingenting at se.