Adgang til Søbadet

Adgang til Søbadet

fra 1 maj - 31 august

Adgang i sommermånederne

Charlottenlund Søbad har åbent for sommergæster, hver dag fra kl. 9.00 – 19.00 i juni, juli og august måned.

Mange har været gæster gennem årtier, og Søbadet er blevet en sommertradition for bedsteforældre, forældre og deres børn.

Ingen sommer uden Søbadet.

NB: Grundet der stadig pr. 1. juni 2021 er forsamlingsforbud udendørs, har søbadet sommersæsonen 2021 ikke kunne åbne op som vi plejer. Det er overvejende sandsynligt, at forsamlingsforbuddet udendørs bliver ophævet pr. 11. juni 2021, og sker dette vil Søbadet åbne op for sommergæster. Vi opdatere på siden her, så snart vi ved nærmere.

Hvad koster det?

For at besøge Søbadet har du 2 muligheder; du kan enten købe et sæsonkort eller en dagsbillet. Begge dele købes ved indgangen i Bademesterhuset og du kan betale med både kort eller mobilpay.


Sæsonkort

Hvis du ønsker at komme ofte på Søbadet, kan du med fordel købe et  sæsonkort. Det dækker de 3 sommermåneder, hvor der er åben for offentligheden. Et sæsonkort er en investering i en lang sommer ved Øresund. Kortet gælder i perioden 1. juni til 31. august, dagligt fra kl. 9.00 – 19.00

Sæsonkortet voksne koster kr. 250,- 

Sæsonkortet børn koster kr. 200,- 

Sæsonkortet børn det står på venteliste koster kr. 100,- 


Endags billet

Besøger du blot Søbadet enkelte gange i løbet af sommeren, har du mulighed for at købe en dagsbillet. Billetten gælder hele dagen fra kl. 9.00 – 19.00. 

En dagsbillet voksne koster kr. 50,-

En dagsbillet børn koster kr. 25-

Søbadet åbner for offentligheden d. 1. juni
Her er ingenting at se.