Bademester & Crew

Bademesteren

Peter Bøckel & Crew

Bademester & Crew

Charlottenlund Søbad er i kyndige hænder under ledende bademester Peter Bøckels daglige ledelse, der sammen med det øvrige personale tager hånd om vores gamle badeanstalt.

Peter er det kendte ansigt der møder os fra Bademesterhuset eller på Broen og drager omsorg for, at vi har det godt året rundt.

Den daglige rengøring håndteres af “Oldfruen” Kirsten Paulsen, som også har sin gang i  Bademesterhuset. Området er stort og arbejdet omfattende, når hele Søbadet skal være pænt og rent.

Når sommersæsonen starter 1. juni og vi byder velkommen til gæster uden for foreningen, øges servicestaben med unge sommerbademestre og kioskmedarbejdere, indtil udgangen af august.

De fleste i vores sommerstab er børn af medlemmer og har kendt Søbadet i mange år. Nu får de mulighed for at være en stor del af oplevelsen for medlemmer og gæster hen over sommeren på Søbadet. Det er noget af en mundfuld, da der på en solskins-sommerdag kan være over 1.000 besøgende.

En god dag på Badet

Vi gør os stor umaget for at gæster og medlemmer får en god oplevelse på Søbadet. 

Det gælder på alle parametre: at Søbadet fremstår i flot stand; vedligeholdt og lækkert, forplejningen er på plads; kaffen er varm og isene kolde, vi er smilende og servicemindede og holder humøret højt, selv i pressede situationer – og selvfølgelig at solen skinner, vandet er rent og der er højt til himlen.

Men vi kan ikke gøre det alene! 

Hjælp os med at bidrage til en god dag på Søbadet; vær venlig, rummelig og omsorgsfuld. Bær over med os – og med hinanden, når tingene ikke er som vi forventer det. Glæd dig over vores skønne gamle bad og del den glæde med alle omkring dig.

En stor tak fra Peter Bøckel & Crew

Oldfrue Kirsten Paulsen
Bagerst fra venstre: Katrine, Mette, Jens, Gustav, Nikolai, Sofie. Forrest fra venstre: Line, Amalie, Helene, Trine, Julie. I front Peter Bøckel
Her er ingenting at se.