Blog Small

Journal

Creative Collection

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

ADGANGSREGLER

Mange har spurgt ind til adgangsregler og vi har lavet en oversigt, som du kan finde her. Tryk på Læs mere. Adgang til Søbadet styres af dit medlemsskab. Information om medlemsskaber, se under MEDLEMSSKABER  Her kan du se, hvad de forskellige medlemsskaber giver adgang til gennem hele året.

Læs mere...

Informationsmøde GENTOFTE RÅDHUS

HVORDAN SIKRES BADEVANDSKVALITETEN I GENTOFTE? Gentofte Kommune, Vikingelauget Charlottenlund og Charlottenlund Søbad inviterer, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Gentofte, torsdag d. 29. juni kl. 19-21 alle der er interesserede i at høre om badevandskvaliteten til informationsmøde på Gentofte Rådhus.  Gentoftes borgmester Michael Fenger byder velkommen. Arrangementet er gratis, men af hensyn til logistikken bedes alle tilmelde sig her TILMELDING

Læs mere...

Normal drift

Charlottenlund Søbad er fra idag igen i normal drift. Der er etableret et midlertidigt Bademesterhus, som kan betjene vores gæster henover sommeren. Søbadet har åbent hver dag fra kl. 09.00 – 19.00 frem til d. 31. august, hvor sommersæsonnen lukker. Få yderligere information om at være gæst på Charlottenlund Søbad her på websitet.

Læs mere...

Situationen på Søbadet

Bestyrelsen har sammen med kommunen afsøgt om mulighederne for normal drift af Søbadet, og kommunen arbejder på at få en tilladelse til at opstille et midlertidigt Bademesterhus, hvor det gamle lå. Det er planen at opsætte et midlertidigt Bademesterhus hurtigst muligt, så vi kan åbne for ventelistemedlemmer og offentligheden. Efter 1. september vil vi genopføre det nye Bademesterhus. Med venlig hilsen Bestyrelsen

Læs mere...

Løsning så Søbadet åbner for offentligheden

Vi har haft brand på Søbadet, og der er derfor midlertidig lukket for offentligheden. Vi arbejder sammen med Gentofte Kommune på at etablere en løsning, så vi igen kan åbne for offentligheden hurtigst muligt.

Læs mere...
Her er ingenting at se.